Dragos Mihailescu-sDragoş Mihăilescu a studiat pianul la Liceul de Artă Ion Vidu din Timişoara şi apoi la Conservatorul Ciprian Porumbescu din Bucureşti, absolvit în anul 1982. Din acelaşi an activează ca pianist al Filarmonicii Banatul din Timişoara. Din anul 1990 este şi cadru didactic la Facultatea de Muzică din Timişoara.

 Manuela Iana-Mihailescu-sAbsolventă a Conservatorului Ciprian Porumbescu din Bucureşti (în anul 1984), la clasa profesorului Gabriel Amiras, Manuela Iana – Mihăilescu este actualmente conferenţiar universitar la catedra de pian a Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii de Vest din Timisoara.

alexandra-gutu-sVioloncelista Alexandra Guţu s-a născut la Timişoara, şi a început studiul violoncelului la 9 ani cu profesorul Simion Zimmer. Şi-a continuat formarea muzicală la Conservatorul de Muzică din Bucureşti, studiind la clasa reputatului profesor Serafim Antropov, şi apoi la Conservatorul Superior de Muzică din Paris, iar apoi la Academia Mozarteum din Salzburg, unde a studiat cu Joseph Calvet şi André Novarra, respectiv Antonio Janigro.

sorin-petrescu-sNăscut la Timişoara în anul 1959, pianistul Sorin Petrescu şi-a început studiile muzicale la Liceul de Muzică „Ion Vidu“ din oraşul natal,
continuându-le apoi la Conservatorul „Ciprian Porumbescu“ (azi Universitatea de Muzică) din Bucureşti la clasa profesorului Constantin Ionescu Vovu.

doru-roman-sDoru Roman s-a născut în 22 martie 1963 la Timişoara, absolvind cursurile Liceului de Muzică „Ion Vidu“ la clasa de percuţie a prof. Viorica Siminescu, iar în anul 1986 a devenit absolvent al Conservatorului de Muzică „Gh. Dima“ din Cluj-Napoca, la clasa Maestrului Grigore Pop.

gabriel-popa-sViolonistul Gabriel Popa s-a născut în anul 1955 la Timişoara şi a absolvit în anul 1979 cursurile Conservatorului „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca. A urmat angajarea sa în acelaşi an ca violonist la Filarmonica „Banatul“ Timişoara, iar apoi în anul 1992 a devenit lector, predând vioară la Facultatea de Muzică din Timişoara.

PhotoFlautistul s-a născut în anul 1969 la Câmpina începându-şi formarea muzicală la Liceul de Muzică George Enescu din Bucureşti.  Alături de profesorul Virgil Frâncu a studiat flautul la Universitatea de Muzică din Bucureşti, urmând apoi şi studii post-universitare cu profesorul şi flautistul englez Alexander Murray la Universitatea Urban-Champaign (Illinois, SUA).