Alătură-te corului comunitar!

Înscrieri Corul comunitar

În anul în care Timișoara își exercită titlul de Capitală Europeană a Culturii, credem că împlicarea comunității în viața culturală este extrem de importantă, ca de altfel și implicarea muzicienilor în comunitate. Astfel, locuitorii orașului vor fi îndrumați de muzicieni ai Filarmonicii Banatul Timișoara în a învăța și interpreta fragmentul din Simfonia a IX-a de LUDWIG VAN BEETHOVEN. Această compoziție conține cel mai important mesaj de unitate și solidaritate, fiind motivul pentru care a fost ales ca imn al Uniunii Europene: “toți oamenii vor deveni frați”, “fiți îmbrățișați, milioane”.

Proiectul beneficiază de susținerea maestrului GABRIEL BEBEȘELEA.

Timișorenii înscriși vor avea ocazia să cânte alături de mentorii lor, reprezentați de:

IOSIF TODEA – dirijorul Corului „Ion Românu” al Filarmonicii Banatul Timișoara

MIHAELA CODRUȚA NICULESCU – șef partidă soprană

LUCIA GLIGOR MANGA – șef partidă alto

CAROL BUDAI – șef partidă tenor

LUCIAN ONIȚA – șef partidă bas

Punctul culminant al proiectului va fi în 4 august 2023, atunci când, în Piața Unirii, va răsuna imnul interpretat de sute de timișoreni din Corul comunitar, acompaniați de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara.

Cei care doresc să facă parte dintr-un proiect grandios se pot înscrie completând formularul alăturat. Data limită pentru înscrieri este 26 mai 2023, repetițiile au loc săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 18:30.

Înscriere Amatori
    Înscriere Dirijori ai corurilor din Timișoara