Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert simfonic – Orchestra simfonică „Remus Georgescu” a Filarmonicii Banatul Timișoara | Dirijor: GABRIEL BEBEȘELEA | Soliști: INMO YANG – vioară; BRYAN CHENG – violoncel

iunie 14 @ 19:00 - 21:00

Maestrul GABRIEL BEBEȘELEA, unul dintre colaboratorii apropiați ai Filarmonicii Banatul Timișoara, revine la pupitrul dirijoral al Sălii Capitol, alături de soliștii INMO YANG la vioară și BRYAN CHENG la violoncel. Vineri, 14 iunie, de la ora 19:00, melomanii sunt așteptați la un eveniment muzical de excepție, ce include lucrări semnate de Johannes Brahms, compozitorul german a cărui semnătură se regăsește în Cartea de Aur a Filarmonicii.

GABRIEL BEBEȘELEA este Dirijor Principal al Filarmonicii „George Enescu” din București și Director Artistic al ansamblului și al Festivalului Musica Ricercata, ce readuce la lumină capodopere muzicale uitate sau neglijate. În 2023, anul în care Timișoara a fost Capitală Europeană a Culturii, a fost Dirijor în Rezidență al Filarmonicii Banatul.

Violoncelistul BRYAN CHENG este solist în rezidență al Filarmonicii Banatul în stagiunea 2023-2024.

Talentul lui INMO YANG a fost recompensat cu numeroase distincții internaționale, între care premiul I la prestigioasa Competiție „Jean Sibelius” din Helsinki în 2022.

 

Detalii

Dată:
iunie 14
Oră:
19:00 - 21:00
Site web:
Cumpără Bilet »

Organizator

Filarmonica Banatul Timișoara
Telefon
+40256492521
Email
office@filarmonicabanatul.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sala Capitol
Bulevardul Constantin Diaconovici Loga Nr. 2
Timișoara, Timiș 300022 România
+ Hartă Google