Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop de transcriere a manuscriselor muzicale cu GABRIEL BEBEȘELEA

noiembrie 27, 2023 @ 17:00 - 18:00

Dirijorul GABRIEL BEBEȘELEA, recunoscut pentru cercetările și descoperirile sale, va susține pentru toți cei interesați un workshop de transcriere a manuscriselor muzicale. Pastorale-Fantaisie de George Enescu, La foresta d’Hermanstad de Valentino Fioravanti sunt doar două exemple de lucrări descoperite și editate de acesta direct din manuscris și aduse în sălile de concerte din întreaga lume după ce acestea au fost uitate.

Maestrul va discuta despre particularitățile și problemele mai multor tipuri de manuscrise din diverse epoci, cu exemplificări din manuscrisele pe care acesta le-a editat și interpretat. Muzicienilor, dar și publicului le va revela pașii necesari transcrierii unui manuscris și va discuta despre dificultățile acestui demers, încheind prin a prezenta înregistrări cu rezultatul final adus în fața publicului.

Workshop-ul se va desfășura pe parcursul a trei zile, de luni, 27 noiembrie până miercuri, 29 noiembrie 2023, zilnic de la ora 17:00, la Facultatea de Muzică și Teatru Timișoara.

Details

Date:
noiembrie 27, 2023
Time:
17:00 - 18:00
Website:
Cumpără Bilet »

Organizer

Filarmonica Banatul Timișoara
Phone
+40256492521
Email
office@filarmonicabanatul.ro
View Organizer Website

Venue

Facultatea de Muzică și Teatru Timișoara
Piața Libertății 1
Timișoara, Timiș 300077 România
+ Google Map
View Venue Website